Haar eerste moederdag

Zodra de baby is verwerkt en de moeder bekend is met de zwangerschap ontstaat er al een moederliefde die de moeder eigenlijk al een moeder maakt nog voordat het kindje is geboren. Deze mama’s verdienen dus ook een beetje extra waardering op moederdag. Hoe maak zorgt u dat ook de toekomstige moeders zich speciaal voelen op moederdag? Lees hier een aantal ideetjes voor de toekomstige papa’s om moederlief op deze dag extra te verwennen.

Kondig haar vast aan!

Laat iets bedrukken met een leuke originele tekst die aankondigt dat zij een toekomstige mama is. Er zijn genoeg websites te vinden die bekers, shirts, buttons en andere leuke voorwerpen bedrukken. Bekende teksten op dit soort producten zijn ‘Baby on board’, of ‘Bun in the oven’. Wees creatief en bedenk een leuke persoonlijke tekst voor op een cadeautje.

Mannen in de keuken!

Nog een veel gewaardeerde verassing: duik de keuken in! Maak een lekker ontbijtje op bed (pas op rauwe eieren!) of neem uw partner uit voor een diner. Alles om even een ochtendje of een avondje van het koken af te zijn en samen tijd door te brengen.

Zwangerschapsscan

Leg de zwangerschap vast door middel van een zwangerschapsscan of neem de toekomstige mama mee naar een afspraak voor zwangerschapsfoto’s van u en haar. Op die manier legt u de mooie momenten uit de zwangerschap vast op haar eerste officiële moederdag.

Spa

Regel een zwangerschapsarrangement voor een dagje bij een spa in de buurt. Dit zal haar fysieke en emotionele behoeften goed doen. Als er geen spa in de buurt is die zich hierin specialiseert waarom verwent u haar dan niet lekker zelf! Verwen haar thuis met een lekkere massage tot ontspanning!

Het allerbelangrijkst is echter natuurlijk dat uw partner zich het punt van de aandacht voelt op deze speciale eerste moederdag! Dus mannen: doe uw best!